Падіння винищувача Су-27: Полторак повідомив, що знайдено «чорну скриньку»

Падіння винищувача Су-27: Полторак повідомив, що знайдено «чорну скриньку»

Міністр оборони Степан Полторак розповів, що у липні літак ремонтували

Знайдено «чорну скриньку» з військового літака Су-27, який 16 жовтня під час навчань «Чисте небо-2018» розбився у Вінницькій області.

Про це у кулуарах комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони у середу, 17 жовтня, заявив міністр оборони Степан Полторак.

«Щодо літака - у цьому році, якщо я не помиляюсь, у липні місяці, пройшов ремонт, і ми отримали із заводу. Зараз іде робота, «чорну скриньку» знайшли, розслідування проводиться», - зазначив Полторак.

Раніше Військова прокуратура Центрального регіону повідомила, що на аеродромах в Миргороді і Староконстянтинові вилучено льотну документацію та документи на літак, який впав на Вінниччині.

Нагадаємо, під час військових навчань у вівторок, 16 жовтня, впав літак ЗСУ Су-27. Інцидент стався близько 17 години в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник). Пілоти літака загинули.

Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону до ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів або підготовки до них).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: