Перші офіційні змагання зі збирання кубика Рубіка проведуть у Вінниці

Перші офіційні змагання зі збирання кубика Рубіка проведуть у Вінниці

За кілька тижнів у Вінниці влаштують перші офіційні змагання зі спідкубінгу – швидкісної збірки кубика Рубіка. Очікується близько 70 учасників з усієї країни

Змагання із швидкісного збирання кубика Рубіка «Vinnytsia Open 2019» відбудуться 9 лютого. За словами організаторів це перші у Вінниці офіційні змагання під егідою World Cube Association (Світова асоціація кубика). Обмежень для учасників немає. Як розповів один із організаторів, Олександр Кругленя, за основу береться правило, що пальці у всіх однакові. Наймолодшому, зареєстрованому на вінницькі змагання, учаснику шість років.  

На учасників очікують чотири дисципліни. Вони відрізнятимуться одна від одної рівнями складності. В першій дисципліні учасники збиратимуть так званий «кишеньковий кубик» зі стороною 2х2. Це означає, що на одній стороні кубика є лише чотири варіанти кольору. Окрім цього будуть представлені дисципліни 3х3, 4х4 та «пірамінкс» (кубик у вигляді піраміди).

Паралельно зі змаганнями організатори планують зібрати картину з 400 кубиків Рубіка, які вони тимчасово позичать у своїх партнерів з іншої області. Що саме буде зображено на картині поки що не уточнюється.

Змагання зі спідкубінгу відбуватимуться в приміщенні школи № 7 (вулиця В. Городецького, 21). Вони триватимуть з 9-ої ранку до 18:00. Для участі необхідно зареєструватись. Реєстраційний внесок становить 50 гривень.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: