Студентів Вінниці кличуть на загальноміське прибирання

Студентів Вінниці кличуть на загальноміське прибирання

Вже наступного тижня, у понеділок, влаштують акцію «Студентська молодь Вінниці за чисте довкілля». Активна молодь разом із представниками Муніципальної поліції прибиратиме місця загального користування.

Якщо дозволятиме погода, то прибирати у парках, скверах, берегах річки та у місцях загального користування будуть у понеділок, 2 квітня. Таку акцію у Вінниці проводять вже не вперше і щороку після зими активісти із різних навчальних закладів збирають тонни сміття.

«Студенти усіх навчальних закладів можуть долучитися до прибирання міста. Усім, хто виявить бажання робити своє місто чистішим, ми дамо різнокольорові пакети для збору сміття, щоб одразу сортувати відходи. Наприклад, в пакети синього кольору збиратимуть пластик, який потім буде перероблено на щось корисне», – розповідає заступник начальника Муніципальної поліції Віталій Чигур.

Окрім цього, у Вінниці до Дня довкілля, який відзначають у третю неділю квітня, будуть проводитися загальноміські суботники. Загалом увесь наступний місяць буде присвячений збереженню навколишнього середовища, а тому акція «Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля» та інші заходи до Дня довкілля триватимуть у місті до кінця квітня.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що у Дніпрі сміттєвий колапс: протягом тижня з міста не вивозять відходи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: