У Вінниці розпочав роботу гурток для дітей «Юний кінолог»

У Вінниці розпочав роботу гурток для дітей «Юний кінолог»

Досвідчені працівники поліцейського кінологічного центру навчають школярів азів взаєморозуміння з чотирилапими друзями, правилам догляду, дресирування та спілкування з ними.

13 квітня на базі кінологічного центру Головного управління Національної поліції у Вінницькій області відбулось перше заняття гуртка з дресирування чотирилапих домашніх улюбленців. Навчання проводитимуться безкоштовно тричі на тиждень.

На перше заняття прийшло троє вінницьких школярок, двоє з яких привели своїх домашніх улюбленців. Працівники кінологічного центру, які мають багаторічний досвід у спілкуванні та дресируванні різних порід собак, продемонстрували уміння своїх підопічних.

Навчання розпочали з теоретичного курсу, після чого перейшли до практичних занять.

Головне завдання гуртка – ознайомити дітей з роботою кінологічної служби, виховати в них любов до тварин, навчити розуміти поведінку своїх улюбленців, організувати цікаве та корисне дозвілля.

«Ми навчаємо дітей із собаками загальному курсу: подолання смуги перешкод, вибір людини, виконання команд», – розповів керівник кінологічного центру ГУНП в Вінницькій області Юрій Байнак.

Діти, які покажуть кращі здібності у дресируванні, будуть запрошені для участі у Всеукраїнських змаганнях серед молоді «Юний кінолог», які відбудуться наприкінці травня в місті Суми.

Гурток працює на базі кінологічного центру ГУНП у Вінницькій області за адресою: м. Вінниця вул. Ботанічна, 30.

Запис здійснюється за тел. (097)4057190 - Юрій Олександрович Байнак.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: