Відкривається ігрове дитяче містечко у рамках проекту «Kids police city»

Відкривається ігрове дитяче містечко у рамках проекту «Kids police city»

Захід буде проводитися у бібліотеці №14

21 липня о 12.00 у бібліотеці-філії №14, що по вулиці М.Вовчка,39 (Хутір Шевченка) відбудеться презентація проекту «Kids police city». На території бібліотеки розпочне роботу ігрове містечко з автотреком, де всі бажаючі матимуть змогу познайомитись з професією поліцейського, дізнатись про аспекти роботи патрульних, вивчити правила дорожнього руху тощо.
ГО «Культурний Всесвіт» та Вінницька міська централізована бібліотечна система 21 липня презентують проект «Kids police city». Мета проекту - підвищити рівень довіри людей до правоохоронних органів та побудувати партнерство і взаємодію між поліцією і населенням.

Офіційне відкриття проекту «Kids police city» розпочнеться спільно з представниками поліції з екскурсії по містечку та проведення конкурсно-пізнавальної програми «Зелений вогник». Тут діятиме яскрава фотозона. 
Проект впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF), Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг ЛТД» за фінансової підтримки уряду Канади. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: