Адміністрація Трампа готується до півторарічної пандемії Covid-19

Адміністрація Трампа готується до півторарічної пандемії Covid-19
Федеральний план США на 100 сторінок з подолання коронавірусу показує, що адміністрація Трампа розробляє варіанти на випадок пандемії, яка може розтягнутися на 18 місяців і довше

Адміністрація президента США розробляє варіанти на випадок пандемії, яка може розтягнутися на 18 місяців і довше

У США адміністрація президента Дональда Трампа працює над планом на випадок, якщо пандемія коронавірусу затягнеться на 18 місяців або довше.

Про це повідомляє CNN у четвер, 19 березня.

«Федеральний план на 100 сторінок з подолання пандемії коронавірусу, отриманий CNN, показує, що адміністрація Трампа розробляє варіанти на випадок пандемії, яка може розтягнутися на 18 місяців і довше, включаючи кілька хвиль захворюваності», - сказано в публікації.

У документі не говориться прямо, нібито адміністрація вважає, що пандемія триватиме 18 місяців, але в ньому викладаються плани, що передбачають навіть більш тривалий термін спалаху епідемії для забезпечення готовності державних органів.

Також наголошується, що складно прогнозувати, наскільки серйозними будуть спалахи захворюваності. Кілька разів згадуються ризики, пов'язані з нестачею медичного обладнання, що може негативно позначитися на здатності державної влади виконувати свої функції.

«Може виникнути нестача продуктів, що позначиться на галузі охорони здоров'я, службах екстреної допомоги та інших елементах критично важливої інфраструктури. Це включає в себе потенційно критичний брак діагностичних засобів, предметів медичного призначення (засобів індивідуального захисту, ліків і т.д.) і медичного персоналу в деяких місцях», - перераховують у звіті можливі негативні наслідки коронавірусу.

До слова, у США схвалили препарат для боротьби з коронавірусом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: