Держдепартамент просувається із санкціями проти Росії, - Ніккі Гейлі

Держдепартамент просувається із санкціями проти Росії, - Ніккі Гейлі

Ніккі Гейлі прокоментовала звинувачення у зволіканнях Білого дому щодо нових санкцій проти Росії

Державний департамент США просувається у запровадженні нових санкцій проти Росії. Про це заявила постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі в інтерв'ю американському телеканалу CNN.

«З того, що мені відомо, Держдепартамент стверджує, що просувається із санкціями проти Росії. Тому я не знаю, про що ви говорите, оскільки Державний департамент заявляє, що повністю реалізував це», - сказала Гейлі, відповідаючи на запитання ведучого про те, чому адміністрація Трампа зволікає з виконанням закону, який передбачає нові санкції проти Росії.

Як повідомлялось, наприкінці липня обидві палати американського Конгресу ухвалили законопроект H.R.3364 «Акт щодо протидії противникам Америки шляхом запровадження санкцій» (CAATSA). Документ передбачав запровадження додаткових обмежень уже на законодавчому рівні проти Ірану, Північної Кореї і Росії.

Президент США Дональд Трамп підписав документ, оскільки він був ухвалений і Сенатом, і Палатою представників майже одностайно. Закон передбачає ряд поетапних дій, згідно з якими адміністрація США, зокрема, має розробити та запровадити санкції проти Російської Федерації у близькій перспективі.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп схвалив запровадження нових санкцій проти Росії за порушення Кремлем умов договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (РСМД).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: