Канадієць влаштував найбільшу стрілянину в історії країни: стали відомі подробиці

Канадієць влаштував найбільшу стрілянину в історії країни: стали відомі подробиці
Канадієць влаштував стрілянину, що тривала 12 годин

Від рук убивці загинула жінка-поліцейська

В Канаді 51-річний Габріель Вортман влаштував масову стрілянину, в результаті якої загинули 23 людини.

Вбивця був  мільйонером, страждав алкоголізмом. Його бізнес з виробництва зубних протезів був закритий через Covid-19, – повідомило видання газете The Telegraph.

Переодягнувшись у форму офіцера поліції, Вортман влаштував в провінції Канади Нова Шотландія стрілянину, що тривала 12 годин. Він підпалював будинки і розстрілював людей, які покидали палаючі будівлі. Серед убитих – жінка-поліцейська, шкільний учитель, два медика, загалом загинули від рук убивці 23 людини. Сам Вортман згодом також був убитий поліцією.

Зазначають, що масове вбивство в провінції Нова Шотландія відбулося через сварку закоханої пари, Вортман посварився з жінкою.

У поліції заявили, що злочинець не був їхнім співробітником, хоча й був одягнений в поліцейську форму.

Правоохоронці вважають, що убивця вибирав жертви  випадково: багато загиблих навіть не були знайомі з Вортманом. Місцеві жителі розповіли, що ніколи не спілкувалися з ним близько, і ніхто не помічав за ним будь-яких дивацтв.

Нагадаємо, столичні правоохоронці розшукують чоловіка, підозрюваного у вбивстві киянина.17 квітня 2020 року у квартирі будинку на вулиці Академіка Кащенка виявили труп чоловіка. За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: