Вбивство у домі Кожари. Дружину арештованого ексміністра відпустили під особисте зобов'язання

Вбивство у домі Кожари. Дружину арештованого ексміністра відпустили під особисте зобов'язання
За лжесвідчення Марині Козерод загрожує до п'яти років ув'язнення

Марину Козерод підозрюють у дачі неправдивих свідчень у справі про вбивство Сергія Старицького

Дружину колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари Марину Козерод, яку підозрюють у неправдивих свідченнях щодо обставин смерті колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького, відпустили під особисте забов’язання.

Рішення ухвалив Шевченківський райсуд Києва, повідомив hromadske адвокат Козерод Ілля Серафимов.

Він зазначив, що його клієнтка зобов'язалася не покидати Київську область, інформувати правоохоронців про зміну місця проживання та з’являтися на їхні виклики.

Нагадаємо, 10 квітня поліція оголосила підозру дружині екс-міністра закордонних справ Леоніда Кожари у неправдивих свідченнях щодо обставин смерті колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

Зазначимо, на суді у справі Кожари його дружина заявила про причетність до вбивства екс-гендиректора «Інтера». За словами адвоката, Марина Козерод нібито намагалася відібрати пістолет у Старицького.

27 березня суд застосував до Кожари запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 14 млн 83 тисячі 400 грн до 25 травня.

Нагадаємо, колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві.

Раніше в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, розташованому в селі Чайки Київської області, 21 лютого виявили труп із вогнепальним пораненням. 

Загиблим виявився колишній голова правління телеканалу «Інтер». Головою правління Старицький був лише у 2006 році.

Відомо, що Кожара та підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Згодом смерть Старицького у будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари перекваліфіковано з самогубства на умисне вбивств

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: