Членів потужного наркосиндикату, затриманих у Києві, взято під арешт

Членів потужного наркосиндикату, затриманих у Києві, взято під арешт
Серед затриманих двоє організаторів, один з яких виявився колишнім правоохоронцем
Фото: Нацполіція

Сумарний розмір визначених судом застав для 13 затриманих складає понад 250 млн грн

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою 13 учасникам злочинної групи, яких підозрюють у масовому виробництві та збуті на території Києва та Київської області особливо небезпечної речовини - метадон.

Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

«Суд, врахувавши суспільну небезпечність злочину та ступінь організованості учасників злочинної групи, задовільнив клопотання прокурора та обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави у розмірі від 5 млн гривень до 42 млн гривень для кожного», - йдеться в повідомленні.

Сумарний розмір визначених судом застав складає понад 250 млн гривень.

Нагадаємо, 21 квітня у ході спецоперації правоохоронці вилучили в учасників злочинного угруповання понад 50 кг метадону,майже пів тонни прекурсорів, а також обладнання, яке використовувалося для виготовлення наркотичних засобів.

Вартість вилучених речовин становить близько 2 млн доларів США.

Серед затриманих двоє організаторів, один з яких виявився колишнім працівником відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків органів внутрішніх справ, фасувальники та особи, які забезпечували діяльність нарколабораторій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: