Кілька солдат зомліли під час богослужіння на честь ювілею правління Єлизавети II

Кілька солдат зомліли під час богослужіння на честь ювілею правління Єлизавети II
фото: Reuters

Кільком солдатам стало погано під час чергування біля собору Святого Павла у Лондоні.

Декілька солдат знепритомніли під час другого дня урочистого богослужіння на честь платинового ювілею правління королеви Великобританії Єлизавети II. Про це повідомляє Daily Mail.

У публікації стверджується, що кільком солдатам стало погано під час чергування біля собору Святого Павла у Лондоні. Видання припускає, що причиною цього стала 20-градусна температура, а також багатогодинне стояння на сонці у формі.

Першим непритомний впав член полку королівських ВПС, коли повз нього проходила глава МЗС Великобританії Ліз Трасс, стверджується в публікації. Другим виявився член королівської канадської артилерії, а третім – член королівської гвардії. Усім солдатам надали медичну допомогу.

Видання стверджує, що знепритомніли щонайменше п'ять осіб, які охороняли процесію. Але на знімках було зафіксовано лише троє.

Раніше повідомлялося, що Королева Великої Британії та королівств Співдружності Єлизавета ІІ відзначає платиновий ювілей – 70 років на троні.

Нагадаємо, Єлизавета ІІ, яка встановила новий світовий рекорд із перебування на чолі держави, у квітні відсвяткувала 96-річчя з дня народження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: