Москва заплатить «високу ціну», якщо не зупиниться – Велика Британія

Москва заплатить «високу ціну», якщо не зупиниться – Велика Британія
Урядовий квартал у Лондоні Вайтхол

Якщо Росія й надалі порушуватиме міжнародні правила, вона заплатить «високу ціну», заявив глава МЗС Великобританії Джеремі Хант

Міністр закордонних справ Великобританії Джеремі Хант пригрозив Росії «високою ціною», якщо та й надалі порушуватиме міжнародні правила. Про це глава МЗС Сполученого Королівства заявив у неділю, 30 вересня.

«Якщо ви намагаєтеся залякати цю країну, якщо застосовуєте хімічну зброю, якщо не граєте за міжнародними правилами, ціна завжди буде дуже високою», - застеріг очільник британського зовнішньополітичного відомства, цитує агенція новин Reuters.

Крім того, Хант заявив про плани Лондона «прикрити мережу ГРУ».

Нагадаємо, 5 вересня прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що в отруєнні колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії звинувачують двох співробітників російської військової розвідки - Олександра Петрова і Руслана Боширова.

The Insider і Bellingcat стверджують, що Анатолій Чепіга - це справжнє ім'я Руслана Боширова, якого Велика Британія разом з Сергієм Петровим звинуватила в отруєнні Сергія і Юлії Скрипаль.

Мешканка села Березівка в Амурській області упізнала в одному з підозрюваних в отруєнні Скрипалів свого односельця Анатолія Чепігу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: