Поліція підтвердила суїцидальні нахили нападника у Мюнстері

Поліція підтвердила суїцидальні нахили нападника у Мюнстері
Внаслідок наїзду на пішоходів разом з нападником загинули троє осіб

Наприкінці березня нападник відправив одному зі своїх сусідів лист із суїцидальними думками

У поліції німецького міста Мюнстера підтвердили суїцидальні нахили водія мікроавтобуса, який 7 березня скоїв наїзд на людей.

В оприлюдненому, повідомленні поліції зазначається, що наприкінці березня цього року нападник відправив одному зі своїх сусідів повідомлення електронною поштою.

Як повідомляє DW, зміст цього електронного повідомлення вказує на деякі «суїцидальні думки», зазначають у поліції. Водночас жодних вказівок на загрозу для інших осіб лист не містив.

За даними медіакомпаній WDR, NRD та видання Süddeutsche Zeitung, під час обшуку в помешканні нападника в саксонському місті Пірна поліція виявила його старі нотатки на 18-ти сторінках. У них, зокрема, він підсумовував свої враження від дитинства та те, що, на його погляд, було принизливим для нього.

Серед переліченого згадуються серйозні проблеми з батьками, комплекси провини та тривалі нервові розлади. Поліція не підтвердила інформацію про цю знахідку та її зміст.

Раніше стало відомо, що поліція не вбачає ісламістського підґрунтя у нападі в Мюнстері.

Нагадаємо, у центрі Мюнстера в суботу вантажівка врізалася в натовп людей. Місце події оточила поліція, ведеться великомасштабна операція. Підозрюваний у скоєнні злочину застрелився ще на місці події.

Разом з нападником загинули троє осіб. Постраждали більше 20 осіб, шість з них отримали небезпечні для життя поранення.

У вантажівці поліцейські виявили підозрілий предмет.

За словами представника поліції, перевіряється інформація про те, що з вантажівки вистрибнули ще двоє людей і зникли з місця події.

Український консул знаходився на постійному зв'язку з поліцією німецького Мюнстера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: