Пропагандист Соловйов заявив, що потрапив під обстріл ЗСУ біля Вугледара

Пропагандист Соловйов заявив, що потрапив під обстріл ЗСУ біля Вугледара
Володимир Соловйов заявив, що потрапив під обстріл
фото з відкритих джерел

Головний пропагандист Кремля вирушив підбадьорити бійців 155-ї бригади морської піхоти

Російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що потрапив під обстріл під час візиту на передову до російських військових, які скаржилися на відсутність командування і великі втрати. Так, в ефірі своєї програми «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим» пропагандист розповів, що відвідав окупантів на фронті під Вугледаром.

Він побував у розташуванні 155-ї бригади морської піхоти. Населений пункт, у якому відбувалась зустріч Соловйова з військовими, потрапив під артилерійський обстріл ЗСУ.

«Але нічого, все обійшлося. Думаю, військова контррозвідка розбереться, звідки ворог дізнався про наші переміщення», – сказав пропагандист.

Слід зазначити, що морські піхотинці 155-ї бригади Тихоокеанського флоту Росії в листопаді 2022 року поскаржилися на командування і великі втрати губернаторові Примор'я Олегу Кожемяко. Чиновник назвав їхню скаргу «викидом українських спецслужб», а Міноборони РФ у відповідь на це заявило, що втрати бригади за вказаний період не перевищують 1%. У лютому 2023 року українські ЗМІ повідомили, що під Вугледаром було розбито російську танкову колону, до якої, зокрема, входили бійці 155-ї бригади.

Раніше російські пропагандисти визнали, що недооцінили президента України Володимира Зеленського. Про це вони заявили в етері програми Володимира Соловйова на російському телебаченні.

Нагадаємо, що нещодавно пропагандисти Путіна визнали поразку під Вугледаром та шоковані настроями українців.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: