Російські козачки «з ганьбою» відібрали у Трампа почесне звання

Російські козачки «з ганьбою» відібрали у Трампа почесне звання
Дональд Трамп

Дональд Трамп більше не почесний член казачого товариства у Петергбурзі

Голова казачого товариства «Ірбіс» Андрій Поляков заявив, що президента США Дональда Трампа позбавили почесного членства у їх товаристві. Про це він розповів у коментарі виданню «Росбалт».

«Коли в 2016 році пройшли вибори президента США і Держдума з шампанським відзначала перемогу Трампа і Володимир Володимирович Путін привітав його, ми на тлі ейфорії зробили Трампа почесним членом казацького товариства. Не осавулом, а саме почесним членом», - заявив він.

За його словами, вони запросили нового президента США в гості в казачий хутір, так як передбачалося, що в Петербурзі, на батьківщині Путіна, відбудеться зустріч з Трампом.

«Потім політичні події почали розвиватися не так радісно для нас, як хотілося. І зрозумівши, що ми помилялися, ми прийняли рішення Трампа розжалувати, виключити з ганьбою з організації. Що і було зроблено», - зазначив Поляков.

Крім того козачки збираються урочисто спалити опудало Трампа в Петербурзі.

«Оболлємо бензином і спалимо разом з американським прапором», - додав отаман.

Він відзначив, що причиною таких дій стала «образа держави, а це не можна терпіти».

Як повідомлялося, 6 квітня США ввели санкції проти 24 російських бізнесменів і чиновників, включених у так звану «Кремлівську доповідь». До їх числі, серед інших, глава Газпрому Олексій Міллер, міністр внутрішніх справ РФ Володимир Колокольцев, командувач Росгвардією Віктор Золотов, керівник Роскомнадзору Олександр Жаров, губернатор Тульської області Олексій Дюмін. Обмежувальні заходи накладені також на 14 російських компаній.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: