«Роснефть» може відкрити у Німеччині мережу АЗС

«Роснефть» може відкрити у Німеччині мережу АЗС

«Роснефть» вже продає у Німеччині своє пальне через мережі партнерів

«Роснефть» може запустити свою власну мережу заправних станцій в Німеччині. Про це в інтерв'ю каналу «Росія-1» заявив виконавчий директор російської компанії Ігор Сєчін.

«Ми, в принципі, це робимо, через мережі - через мережі АЗС наших партнерів, з якими у нас є угоди відповідні: це і ВР, і Total. Але цілком можливо, що і будемо розвивати власну мережу», - зазначив глава російської компанії на питання про те, як «Роснефть» збирається безпосередньо поставляти свій продукт німецькому споживачеві.

У минулому році «Роснефть» відкрилася в Берліні під брендом Rosneft Deutschland GmbH. Також у компанії є частки в трьох нафтопереробних заводах Німеччини із загальним обсягом переробки 12,5 млн тонн нафти, що становить понад 12% потужностей європейської країни.

У цьому ж інтерв'ю Сєчін спрогнозував ціну на барель нафти. За його оцінками, до кінця 2018 року ціна на чорне золото буде перебувати в межах від 75 до 85 доларів.

Нагадаємо, фонд «Національне інтелектуальний розвиток», який працює при МГУ під брендом «Інопрактика» і яким керує Катерина Тихонова (за даними ЗМІ, вона є дочкою президента РФ Володимира Путіна), отримав найбільший за всю свою історію підряд від нафтової компанії «Роснефть».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: