Трамп звинуватив Демократичну партію у змові з Росією

Трамп звинуватив Демократичну партію у змові з Росією
Дональд Трамп

Трамп знайшов «справжню змову»

Президент США Дональд Трамп звинуватив своїх політичних опонентів демократів у змові з Росією, а корпорації Facebook, Google та Twitter у політиці сприяння цій змові.

Про це глава Білого дому написав у своєму Twitter.

Він, зокрема обурився тим, що Федеральне бюро розслідувань досі не вилучило сервер у Національного комітету Демократичної партії, що подав до суду на Росію у справі про ймовірне втручання Російської Федерації у американські вибори президента в 2016 році.

«Єдина «змова» полягає в тому, що це зробили демократи з Росією та багатьма іншими. Чому ФБР не вилучив Сервер з DNC? Вони досі цього не зробили. Перевірте, наскільки упередженою є Facebook, Google та Twitter на користь демократів. Це справжня змова!»- наголосив Трамп.

Нагадаємо, у середині вересня Трамп наказав департаменту юстиції негайно розсекретити інформацію, пов'язану з розслідуванням можливого втручання РФ в американські вибори 2016 року.

Натомість напередодні Трамп передумав публікувати матеріали.

Раніше глава Білого дому  назвав «незаконним» розслідування на чолі зі спецпрокурором Робертом Мюллером щодо втручання Росії в президентські вибори в США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: