Лукашенко висловився щодо коронавірусу фразою «краще померти стоячи»

Лукашенко висловився щодо коронавірусу фразою «краще померти стоячи»

«Лід – кращі антивірусні ліки» – президент Білорусі

Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час хокейного матчу вимовив фразу «краще померти стоячи, ніж жити на колінах», коментуючи ситуацію з коронавірусом. Про це повідомляє агентство БелТА.

Так білоруський лідер відповів на питання, чи впливає коронавірус на його графік. Крім того, журналісти уточнили у Лукашенка, чи може щось зупинити його від виходу на лід. «А навіщо? Можна, але навіщо? Я не розумію... Тут немає вірусів ніяких. Це холодильник», – сказав він.

За його словами, лід – кращі антивірусні ліки.

Раніше Лукашенко назвав альтернативу гречці в період епідемії коронавіруса. «Не буде гречки – будемо пшоняну кашу їсти. Ви сьогодні якусь кашу їли? Я пшоняну», – розповів президент під час спілкування з трудовим колективом на підприємстві «Белгіпс». Він додав, що їсть по черзі рис, гречку і пшоно.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що в ситуації з новим коронавірусом головне – не панікувати. Він висловив надію, що країні вдасться пройти пік захворюваності до православного Великодня, який цього року випадає на 19 квітня. Білоруський лідер закликав не панікувати, щоб не захворіти психозом. За останніми даними, в республіці зареєстровано 94 випадки зараження коронавірусом. Близько третини пацієнтів виписані або готуються до виписки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: