Лукашенко розповів, як захиститися від коронавірусу

Лукашенко розповів, як захиститися від коронавірусу
Олександр Лукашенко радить займатися спортом, щоб убезпечитися від коронавірусу

Білоруський лідер порадив більше гуляти, займатися спортом і вживати вершкове масло

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що з коронавірусом допомагають боротися прогулянки на свіжому повітрі, заняття спортом і вживання жирної їжі, зокрема вершкового масла.

Про це білоруський лідер 2 квітня розповів в інтерв'ю телерадіокомпанії Мир.

«Вчора один дуже розумний росіянин (вчений - ред.), я послухав, сказав: треба фізично боротися з ним (коронавірусом - ред.). Я думаю, як же фізично? Треба себе захистити від небезпеки. Спортом займатися треба і на свіжому повітрі бути. Треба легеням допомогти. Ми, каже, на дієті сиділи, а потрібна жирна їжа. І я теж обмежував себе. А вершкове масло треба зараз їсти, виявляється, жир допомагає легеням боротися з вірусами», - зазначив Лукашенко.

За словами президента, якщо фахівець, учений, таке говорить, «напевно, не дурень».

«Ось я з досвіду свого його в цьому підтримую», - додав він.

Також Лукашенко додав, що йому повідомляють про кожну смерть від пневмонії, і на сьогодні від ускладнень коронавірусу в країні померли чотири людини.

За інформацією міністерства охорони здоров'я Білорусі, на 2 квітня 254 пацієнти перебувають на стаціонарному лікуванні з підтвердженою коронавірусною інфекцією, 11 з них потребують підтримки апарату штучної вентиляції легенів. Одужали і виписані з медичних установ 46 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: