У Брюсселі через страйк було скасовано 150 авіарейсів

У Брюсселі через страйк було скасовано 150 авіарейсів
У Брюсселі страйкують працівники компанії Aviapartner

Страйк працівників компанії Aviapartner, які переносять багаж, в аеропорту Брюсселя продовжиться, ймовірно, до вечора вівторка

Близько 150 авіарейсів зі 550 скасували у неділю в міжнародному аеропорту Брюсселя через страйк працівників компанії, яка займається перенесенням багажу. Про це Reuters.

Як повідомляється, одна з профспілок повідомила, що страйк працівників компанії Aviapartner, які переносять багаж, в аеропорту Брюсселя продовжиться, ймовірно, до вечора вівторка. Таке рішення було озвучено після того, як за результатами переговорів з керівництвом ввечері в неділю не було досягнуто угоди.

У профспілці ACLVB заявили, що керівництво Aviapartner припинило переговори, щоб вивчити пропозиції профспілок. Переговори поновляться об 11:00 у понеділок.

Страйк почався у четвер увечері і вже став причиною скасування сотні польотів. Носії багажу скаржаться на брак персоналу.

Зокрема, страйк став причиною скасування 150 зі 550 запланованих у неділю рейсів, що вплинуло на 29 авіакомпаній, включаючи Ryanair Holdings Plc і KLM. Це не впливає на основного перевізника у Бельгії, Brussels Airlines, який використовує іншого оператора для перенесення багажу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: