У Буркіна-Фасо атакували посольство Франції

У Буркіна-Фасо атакували посольство Франції

Поки незрозуміло, хто стоїть за атакою

У столиці Буркіна-Фасо, Уагадугу, сьогодні здійснено напад на штаб-квартиру армії та посольство Франції. Інформацію про вибухи і стрілянину біля французьких представництв передає «УНН».

«Свідки повідомили, що люди зі зброю вийшли з автомобілів та відкрили вогонь по будівлях. На фото з місця події видно хмару чорного диму, що піднімається у небо. Поки незрозуміло, хто стоїть за атакою», - йдеться у повідомленні.

«Напад триває», - написав у Twitter французький посол.

Посольство США у столиці Буркіно-Фасо порадило людям завчасно шукати притулок.

Раніше повідомлялося, що представник дипломатичного відомства ЄС заявив інформаційному агентству Reuters про те, що офіційний Брюссель має намір подвоїти фінансування багатонаціональної воєнної операції в регіоні Сахеля (західна Африка), яка спрямована на протидію ісламському тероризму. Дане рішення має бути прийняте в рамках міжнародної конференції, яка проводиться за ініціативи Франції.

Тим часом сьогодні у столиці Афганістану Кабулі прогримів вибух, у результаті якого загинула людина. За словами представника МВС Афганістану Нусрата Рахімі, вибух був спрямований проти конвою іноземних військових, який проїжджав вулицями Кабула.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: