У Лівії турецькі дрони знищили російських найманців і сили генерала Хафтара (відео)

У Лівії турецькі дрони знищили російських найманців і сили генерала Хафтара (відео)

Сили уряду національної згоди за підтримки турецької армії активно використовують тактику бомбардувань з використанням турецьких дронів

Бомбардуванню піддаються військові ангари, де тепер неможливо приховати військову техніку

У Лівії турецькі дрони з повітря розбомбили військову техніку російських найманців з ПВК Вагнера і сил генерала Халіфи Хафтара. Постійному бомбардуванню піддаються навіть військові ангари, де тепер неможливо приховати військову техніку російських найманців.

У Лівії тривають запеклі бойові дії між армією уряду національної згоди (The Government of National Accord (GNA) і російськими найманцями, які діють в регіоні за підтримки бойовиків генерала Халіфи Хафтара.

Видання «Кавказ-центр» на сторінці в соціальній мережі Twitter опублікувало відео, на якому турецькі дрони з повітря розстрілюють найманців генерала Халіфи Хафтара і російських бойовиків з ПВК Вагнера.

Суботнє відео одного з епізодів атаки турецьких дронів на базу Аль-ватий

Сили GNA за підтримки турецької армії активно використовують тактику бомбардувань бронетехніки і живої сили з повітря з використанням турецьких дронів. Високоточна зброя використовується ефективно, оскільки розумні ракети залітають прямо під дах укриття: бронетехніку неможливо заховати навіть в ангарах.

Нагадаємо, міжнародно визнаний уряд Лівії звинуватив найманців з російської приватної військової компанії «Вагнера» в застосуванні нервово-паралітичного газу в боях в районі Тріполі. Після того, як деякі бійці урядової армії зазнали впливу нервово-паралітичного газу, їх убили снайпери.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: