Українок номінували на перший у світі «Оскар для блогерів»

Українок номінували на перший у світі «Оскар для блогерів»
World Bloggers Awards – це перша у світі церемонія нагородження найкращих блогерів у 22-х номінаціях

Серед номінантів на звання найкращих блогерів World Bloggers Awards українки Анна Андерс і Саша Чістова

У Франції у Каннах 24 травня цього року відбудеться перша у світі церемонія нагородження найкращих блогерів у 22-х номінаціях. Серед номінантів на звання найкращих блогерів World Bloggers Awards є дві українки Анна Андерс і Саша Чістова. Про це Укрінформу повідомила прес-аташе WBA Office Ірина Савчак.

«World Bloggers Awards – це перша у світі церемонія нагородження найкращих блогерів у 22-х номінаціях. Організатори церемонії вирішили об’єднати і відзначити інфлуенсерів з усього світу в різних сферах, таким чином перенісши їхній вплив та соціальний внесок на вищий рівень. Зірковий номінант і хедлайнер заходу – Джанлука Ваккі. Є серед номінантів і дві українки - Анна Андерс і Саша Чістова», – розповіла Савчак.

Церемонія нагородження World Bloggers Awards, яка відзначить найкращих і найвпливовіших блогерів, відбудеться 24 травня в Каннах (Франція) у готелі Martinez.

Організатори World Bloggers Awards, що медіа вже назвали «Оскаром для блогерів», прогнозують близько 100 мільйонів глядачів, які спостерігатимуть за цією подією наживо на сторінках своїх кумирів.

На церемонії, що відбудеться в найгарячіший період року – у часі Каннського кінофестивалю і гонки «Формула-1» – будуть присутні 55 найуспішніших блогерів світу з різноманітних сфер: від моди – до політики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: