Влада Солсбері хоче провести «ребрендинг» міста через отруєння Скрипаля

Влада Солсбері хоче провести «ребрендинг» міста через отруєння Скрипаля

Через історію з отруєнням Скрипаля у місті скоротилась кількість туристів

Влада британського Солсбері найняла команду консультантів для «ребрендингу» міста, бо через історію з отруєнням екс-агента російської розвідки Сергій Скрипаля у місті скоротилась кількість туристів.

Про це повідомляє The Guardian.

За даними видання, консультанти мають розробити способи зміни сприйняття Солсбері у світі.

Зазначається, що за підсумками 2017 року загальна кількість туристів, які побували у місті, скоротилася на 14%. Зокрема про скорочення кількості відвідувачів заявили музей та собор міста, а також театр Playhouse.

«Солсбері відомий у всьому світі, але не з тих причин, з яких нам би хотілось. Я думаю, що нам потрібно зробити практично повний ребрендинг. Ми це переживемо», — заявила членкиня ради графства Уїлтшир з економічного розвитку і відновлення Солсбері Полін Чорч.

Влада Солсбері сподівається, що відкриття різних заходів, зокрема продовольчих ярмарок, літературного фестивалю і різдвяного катка, дозволить повернути довіру туристів до міста.

Нагадаємо, 5 вересня прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що в отруєнні колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії звинувачують двох співробітників російської військової розвідки - Олександра Петрова і Руслана Боширова.

The Insider і Bellingcat стверджують, що Анатолій Чепіга - це справжнє ім'я Руслана Боширова, якого Велика Британія разом з Сергієм Петровим звинуватила в отруєнні Сергія і Юлії Скрипаль.

Мешканка села Березівка в Амурській області упізнала в одному з підозрюваних в отруєнні Скрипалів свого односельця Анатолія Чепігу.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: