Дмитро Понамарчук Президент Фонду вільних журналістів імені Вячеслава Чорновола  

Україна має гідно вшанувати видатного державного діяча Геннадія Удовенка

Геннадій Удовенко як досвідчений дипломат доклав титанічних зусиль задля об'єднання української спільноти навколо ідей Державности й Демократії

Геннадій Удовенко користувався неабиякою повагою у міжнародних колах, у українського народу, в лавах Народного Руху

Народний Рух України запропонував Міністерству закордонних справ у особі міністра Павла Клімкіна спільно з дипломатами та рухівцями провести заходи з вшанування державного діяча Геннадія Удовенка в день його п’ятих роковин. 

Геннадій Удовенко очолював Міністерство закордонних справ у 1994-98 роках та Народний Рух України у 1999-2003 роках. 

Геннадій Удовенко був також президентом світу – так неофіційно називають голову найвищого міжнародного орґану, що розв'язує пекучі проблеми життя на Землі. Наш міністр головував на 52-й сесії Ґенеральної Асамблеї ООН у 1997-98 роках. 

Геннадій Удовенко обраний на посаду голови Руху після вбивства В'ячеслава Чорновола. Як досвідчений дипломат він доклав титанічних зусиль і свого природнього хисту задля об'єднання української спільноти навколо ідей Державности й Демократії.

Геннадій Удовенко користувався неабиякою повагою у міжнародних колах, у українського народу, в лавах Народного Руху, який висунув непересічного діяча у президенти України на виборах 1999 року. 

Особливо поважали Геннадія Удовенка представники преси. Для журналістів він був легко доступний, дружній і щирий. Про його співпрацю з пресою ходять легенди. 

Голова Київської міської орґанізації Народного Руху Петро Гудим запрошує провести вшанувальні заходи 12 лютого, в понеділок, і почати їх о 12:00 на могилі Геннадія Удовенка, Байкове кладовище, ділянка № 52а. 

Довідки для преси: 050 462 34 21.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: