Сашко Лірник Казкар-лірник, учасник київського гурту «Вій», актор

А ви, ідіоти, продовжуйте нести квіточки і свічечки до їхнього посольства

В продовження теми про цинічне і безсердечне співчуття.

В продовження теми про цинічне і безсердечне співчуття.

Навздогінці про похід до посольства РФ з квітами і український траур по російському літаку.

Кацапські ЗМІ написали таке:

«Киев, 31 октября. Тысячи украинцев восприняли новость о крушении российского самолета в Египте как огромную радость и плотоядно обсуждают случившееся на форумах. Так, украинскому порталу «Цензор.нет» даже пришлось удалить несколько тысяч комментариев, в которых украинская радость зашла за все мыслимые границы.

Десять тысяч комментариев было удалено с «Цензор.нет», однако в комментариях к новостям о российском самолете продолжают появляться все новые, возможно, даже более жесткие по содержанию. Частота появления — до восьми-десяти штук в минуту. Текстовый поток ненависти часто прерывается техническими сообщениями «Комментарий удален» или «Комментарий отмечен как спам» — это беснующихся украинцев пытались образумить русские или же более лояльные собратья.

Русских или же более благоразумных украинцев, призывающих своих собратьев проявить человеческое сострадание, записывают в «кацапы», покрывают матом, пытаются забанить и т.д. «Лучше язычок в ж*** засунь и жди, когда народ пар спустит!» — рекомендуют тем, кто не разделает украинского ликования по поводу трагедии,.....»

А ви, корисні ідіоти,продовжуйте нести квіточки і свічечки до їхнього посольства.

Ви думали,що помітять? Ви думали, що оцінять?

Помітили і оцінили.

Вам сци в очі,а ви все кажете, що то є Божа роса.

Що ще треба зробити, щоб ви нарешті зрозуміли, що у нас іде війна. І на нас, на вас, на ваших близьких і рідних напала та країна, до чийого посольства ви картинно несете квіточки.

У вас співчуття, траур і сльози, а в Петербурзі в цей час гульня, феєрверки, трахання по нічних клубах і бухалово по ресторанах.

Ви такі правильні, такі красиві, такі гуманні.

Ах, гуманізм, ах, людяність, ах, співчуття, ах, ми не такі як вони....

А вас писком - в кацапське гімно.

Подякували одним словом.

{1}

P.S.

(Корисний ідіот - не образа а наукове визначення : Корисний ідіот (англ. useful idiot) — в політичному жаргоні, термін, яким називали прибічниківРадянського Союзу в Західних країнах. Малось на увазі, що корисний ідіот наївно бачив себе союзником Радянського Союзу, а насправді цинічно ним використовувався. Наразі, цим терміном позначають людей введених в оману політичним рухом, терористичним угрупуванням, ворожою державою або підприємством.(с) )

Источник: site.ua

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: