Безвізовий режим. Дві чіткі умови

Брюссель поставив дві чіткі, взаємопов'язані умови для запровадження безвізового режиму влітку цього року.

Брюссель поставив дві чіткі, взаємопов'язані умови для запровадження безвізового режиму влітку цього року.

Це - а) завершення формування складу НАЗК та б) запровадження карної відповідальності за неправдиву інформацію в деклараціях чиновників.

У зворотньому випадку, Україна випадає з черги на перехід до безвізового режиму разом із Грузією, яка давно виконала всі ці умови, і в найкращому варіанті - українське питання буде розглядатися разом із турецьким, восени.

Як бачимо, мафія вперто опирається будь-якій політиці, спрямованій на подолання власної вседозволеності та нахабства - і робить це виключно за рахунок українців. Чи дозволять вони це?

ЄС у свою чергу вчиняє абсолютно правильно - досвід прямо вказує на те, що лише жорстке дресирування здатне бути ефективним щодо українського кримінального брежневізму.

На мою думку, можна дати цій недолугій, слабкій перед мафіозними елементами владі максимум місяць на виконання цих умов Брюсселя, адже вони насамперед у наших інтересах.

Якщо ця влада облажається і тут, то слід вийти і зламати їй карк, бо ці круть-верті щиро набридли. Пересувний цирк з числа хабарників та демагогів не здатен провести жодних реформ.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: