Може нам запровадити 10-відсотковий бар'єр, як у Турції?

Дивлюсь на різні опитування і думку гадаю. Може нам запровадити 10-відсотковий бар'єр, як у Турції?

Дивлюсь на різні опитування і думку гадаю. Може нам запровадити 10-відсотковий бар'єр, як у Турції? Дивіться яка вийде благодать. До Ради завжди будуть проходити 3 або 4 партії із приблизно однаковими результатами. Це:

1. Правоцентристський блок "ПЖИТТЯ". Це баригобюрократи, яким все одно хто керує урядом та державою, головне аби можна було рубити процент на лобістських шахєр-махєрах. Туди увійдуть в основній масі нинішні БПП, НФ, Воля Народу та Віродження. Контролюючи уряд, збільшуватиме кількість заступників будь-де втричі, весь термін створюватиме і знищуватиме державні компанії, але гарно кліпатиме очима на європейських бенкетах, намагаючись вчепити черговий кредит.

2. Ультраліберальний блок "ГАМАРДЖОБІЧ". Це променісті борці за прозорість, низькі податки та громадянську релігію Електронного Уряду. Здобуваючи більшість -- звільнятиме всіх чиновників, замінюючи їх на варіанти "ProZorro", іноді із маленькими львівськими, одеськими та дніпропетровсько-криворізькими дефектами.

3. Правопопулістський блок "ЗРАДАПРАДА". Функція структури -- гучні викриття, поєднані із вишуканим стилем життя (Champaign Socialism). Очолювати його буде довічно (а також потім, як Кім Ір Сен) одна і та сама людина, яка врешті-решт зачарує і радикалів, і свободівців, укропівців та ПС, дрібніші організації. Діставшись до керма уряду цей блок повертатиме пенсіонерам заощадження, що згоріли за гетманства Мазепи, даруватиме всім молодим по жужі, а також повертатиме з різних країн Леоніда Михайловича Черновецького заради об'єднання всіх конфесій на здоровій фінансовій основі.

4. Вічний опозиційний блок "СМУГАТАВАТА". Якобіти, король за морем -- книга Opportunity Ukraine в кожного на столі. Функція -- жертва для російських стрімерів, оскільки в разі потрапляння до Ради раз на тиждень будуть биті до втрати свідомості депутатами від інших блоків, навіть жінками. Внаслідок чого через 50 років почнуть навіть зовнішньо нагадувати курдів. Оскільки до влади СМУГАТУ ВАТУ не допускатимуть, а ціла каденція активного відпочинку -- це задорого для платників податків, блок проходитиме до парламенту лише по парних скликаннях, по непарних отримуючи однаковий результат у 9,85%, як Фріда свою хустинку (здоровий дитячий сміх).

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: