Про новорічні телеефіри. Може, треба почати таки із себе?

Кількість негативних відгуків про новорічні телеефіри у моїй стрічці зашкалює

Хочеться конструктиву.

Кількість негативних відгуків про новорічні телеефіри у моїй стрічці зашкалює. Підтримую, але для мене - нічого нового. Просто стало більше небайдужих. І це плюс. Пропоную подивитися на проблему і з іншого боку (не виправдовуючи нікого). Запитайте себе і своїх близьких - на скільки концертів українських музикантів вони ходили, купивши квитки? Скільки україномовних книжок ви придбали? Скільки альбомів українських виконавців? Або скільки разів ви платили на скачаний трек українського музиканта? Скільки разів купляли квитки в українських театр чи на українську кінопрем"єру? На скільки виставок за рік ви сходили? У скількох музеях побували? Які україномовні видання ви переплатили на 2016 рік? Може, треба почати таки із себе? Українським митцям вкрай потрібна ваша підтримка! Від неї - моральної і матеріальної ми стаємо сильнішими і можемо підтримувати країну.

Якою б не була важкою фінансова ситуація - ми завжди знаходимо можливості витрачати кошти на якісь розваги. То хай це ваші маленькі інвестиції у велику культуру. Ми з вами країна! Ми повинні робити те, що не робить держава. І показувати державі хороший приклад! Давайте почнемо Новий рік із підтримки українського у широкому сенсі. Гарних свят!

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: