Митрополит Євстратій (Зоря) Митрополит Православної церкви України

«Хрещений батько» московської церкви та електоральна мобілізація

«Godfather/Крёстный отец» Митрополії Московського патриархату в Україні - як і належить, в центрі події. Всі решта рухаються «навколо» нього.

Особливо прикметно, що це офіційні фото (позначка у правому нижньому кутку, перші два) - тобто саме такі моменти керівництво МПвУ захотіло підкреслити.

У 2013 році, якщо пам'ятаєте, представник Митрополії звертався до віруючих МП не приходити (!) на молебень на Володимирську гірку - бо навіщо там «маса народу», якщо всі необхідні «дійові особи» вже були передбачені - В. Путін, п. Кирил та В. Янукович.

Тоді простий народ там був «не потрібний» - а зараз, коли п. Кирил перестав їздити до Києва, В. Янукович утік, а головні спонсори МПвУ опинилися в опозиції - народ став «потрібний».

І для того, хто в центрі, не так вже важливо, чи усвідомлюють всі навколо, що вони - частина його/опоблоку електоральної мобілізації (як він курирував цю технологію ще з 2012-го року - багато написано у зв'язку з карною справою щодо усунення м. Володимира Сабодана). Головне, щоб вони - електорат - були навколо. І на виборах додали «крёстному отцу» сподівані +15%

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: