Поліцейському оголошено підозру у вбивстві патрульного у Рубіжному

Поліцейському оголошено підозру у вбивстві патрульного у Рубіжному
Співробітнику поліції за фактом вбивства патрульного повідомлено про підозру
фото: Нацполіція

Підозрюваний збирався виїхати на територію Російської Федерації

Слідчі ДБР оголосили 24-річному поліцейському про підозру у вбивстві патрульного у Рубіжному Луганської області. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк до 15 років. Про це повідомляє пресцентр МВС України.

Вчора у місті Рубіжне в Луганській області вбили 24-річного патрульного Олександра Фахруддінова. Інспектор перебував у черговому наряді на об’єкті, що охороняється. Вранці керівництво знайшло його мертвим, а табельна зброя поліцейського зникла.

Зазначається, що правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових та слідчих заходів.

«Правоохоронці встановили особу підозрюваного, яким виявився колега патрульного. Аби уникнути відповідальності за вчинене, співробітник УПП збирався перетнути кордон і потрапити на територію Російської Федерації. На шляху до пункту перетину поліцейського затримали. У скоєному він зізнався та показав, де заховав знаряддя вбивства. Мотив злочину встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Рубіжне знаходиться біля міста Сєвєродонецька, яке є адміністративним центром Луганської області на період тимчасової окупації Луганська.

Нагадаємо, 16 листопада стало відомо, що на Луганщині невідомий застрелив 24-річного патрульного. Оголошено план «Перехоплення». Так, на території адмінбудівлі у місті Рубіжне було знайдено тіло патрульного полісмена з ознаками насильницької смерті.

Згодом у поліції повідомили, що під час виконання службових обов'язків загинув 24-річний патрульний поліцейський Олександр Фахруддінов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: