Троє іноземців намагалися потрапити до України за хабарі

Троє іноземців намагалися потрапити до України за хабарі

Троє іноземців, що хотіли потрапити до України, отримали облизня: не допомогли навіть хабарі

Вранці у неділю в авіаційному пункті пропуску «Бориспіль» співробітники Держприкордонслужби зафіксували відразу три спроби підкупу. Майже 9 тисяч доларів США за пропуск в Україну пропонували троє громадян Індії. Про це інформує Державна прикордонна служба.

Напередодні іноземців не пропустили в Україну через не підтвердження мети їх подорожі в Україну. Очікуючи на своє повернення індійці не полишили спроб перетнути кордон. Однак цього разу вони спробували підкупити прикордонника. За безперешкодний пропуск вони запропонували хабарі у розмірі 2700, 2800 та 3000 доларів США.

На такі пропозиції військовослужбовець категорично відмовився, а громадянам Індії роз'яснено відповідальність за дані дії згідно з чинним законодавством.

По даному факту поінформовано співробітників внутрішньої безпеки відомства та представників Нацполіції. Крім того, іноземцям винесли заборону в'їзду на територію України терміном на 3 роки.

Держприкордонслужба продовжує вживати системних заходів щодо протидії будь-яким корупційним проявам на кордоні, в т.ч. відносно спроб підкупу прикордонників. В даний час триває одна з антикорупційних акцій. Загалом з початку року зафіксовано майже 250 випадків пропонування охоронцям кордону неправомірної вигоди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: