В Одесі за хабар засудили двох поліцейських

В Одесі за хабар засудили двох поліцейських
Поліцейських засудили до 5 років позбавлення волі

У 2015 році правоохоронці разом з цивільним агентом затримали 18-річного місцевого жителя та під загрозою арешту за купівлю наркотиків вимагали хабар у розмірі 500 грн

В Одесі засудили двох колишніх працівників Київського райвідділу поліції міста за вимагання і отримання хабаря. Про це повідомляє «Судовий репортер».

Зазначається, що у 2015 році правоохоронці разом з цивільним агентом затримали 18-річного місцевого жителя та під загрозою арешту за купівлю наркотиків вимагали хабар у розмірі 500 грн.

Правоохоронці свою провину заперечували, проте їхній спільник свою вину визнав та під час допиту дав показання.

Поліцейських засудили до 5 років позбавлення волі, їхньому спільнику за викривальні показання суд пом'якшив покарання до 17 тис. грн штрафу.

Нагадаємо, раніше слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Чернівцях затримали головного державного ревізора-інспектора управління Державної фіскальної служби у Чернівецькій області за фактом вимагання та отримання хабаря у розмірі 700 доларів .

Раніше повідомлялося, що у Запорізькій обл. ДБР затримало заступника керівника райвідділку поліції. В ДБР заявили, що за попередньою інформацією, затримані правоохоронці намагались отримати від місцевого підприємця, який займається торгівлею металобрухтом, щомісячну плату у розмірі 8 тис. гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: