Вандали розмалювали приймальню депутата: їм загрожує до п’яти років обмеження волі

Вандали розмалювали приймальню депутата: їм загрожує до п’яти років обмеження волі

Невідомі розмалювали приймальню народного депутата Віктора Чумака

Невідомі вандали вранці у неділю пошкодили будівлю приймальні громадян народного депутата України Віктора Чумака. Про це повідомили у прес-службі народного депутата, інформує «Укрінформ».

«Сьогодні вранці невідомими вандалами пошкоджено приймальню громадян народного депутата України Віктора Чумака, яка знаходиться за адресою вулиця Попудренка, 18а в Києві. Зокрема, на стіни будівлі розлито фарбу та зроблені надписи образливого та погрозливого характеру», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що представниками Дніпровського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві, які були викликані на місце події, складено протокол та зібрано речові докази - пляшки з під фарби, рукавички тощо та зареєстровано заяву про кримінальне правопорушення. За скоєні хуліганські дії буде порушено справу відповідно до ст. 296 Кримінального кодексу України.

Як додав відділ комунікації поліції Києва, за даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує обмеження волі до п’яти років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: