Супрун порадила українцям, як взимку захиститися від застуди та грипу

Супрун порадила українцям, як взимку захиститися від застуди та грипу
Супрун нагадала українцям правило «вище шиї»

Люди, які регулярно мають помірні фізичні навантаження, рідше хворіють на застуду, ніж ті, що багато сидять

В.о міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун розповіла, що фізичні вправи можуть допомогти вберегти себе від застуди та гриппу взимку.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

За словами Супрун, у випадку, коли ви не хворієте, вправи допомагають зміцнювати імунну систему та в цілому покращують здоров‘я та самопочуття.

«Вони працюють скоріше для профілактики хвороб, а не як спосіб лікування», - заявила вона. 

В.о міністра нагадала, що за даними досліджень, люди, які регулярно мають помірні фізичні навантаження, рідше хворіють на застуду, ніж ті, що багато сидять.

Супрун зазначила, що у разі якщо ви не впевнені, чи варто тренуватись, можете пригадати правило «вище шиї» - коли ви не маєте симптомів у тілі, а лише у верхній частині тіла - нежить, чхання чи невеликий кашель у такому випадку займатись фізичною активністю нормально.

«Нежить, незначне запалення горла чи кашель - ще не привід повністю відмовитись від фізичної активності. Найбільш ймовірно, що в цьому випадку, тренування не зашкодять вашому організму», - додала Супрун.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України повідомило про перший у цьому сезоні (осінь/зима 2018 року) летальний випадок від риновірусної інфекції. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: