На Волині знайшли зниклого військовослужбовця

На Волині знайшли зниклого військовослужбовця
Хлопець з Миколаївської області був призваний на строкову службу у листопаді 2018 року

Військовослужбовця шукали три доби

Військовослужбовця, який напередодні зник під час несення служби у Волинській області, знайшли. Про це повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції у Волинській області Сергій Козак у Facebook.

За словами Козака, поліцейські спільно з військовослужбовцями через три доби пошуків таки знайшли хлопця, який втік з військової частини. 

«Більше трьох діб кропіткої спільної роботи і пошуків, але ось і результат. ...Саме цієї ночі поліцейськими ГУНП у Волинській області спільно з військовослужбовцями 14 ОМБр цього «гулящого чоловіка з ружжом» було затримано, автомат з набоями при ньому», - написав Козак.

Як повідомлялося, у Волинській області у вівторок під час несення строкової служби з поста зник 18-річний військовослужбовець. При собі мав автомат, набої та штик-ніж. Правоохоронці почали пошуки військовослужбовця.

Нагадаємо, хлопцеві - 18 років. На військову службу був призваний в листопаді 2018 року Братським районним військовим комісаріатом Миколаївської області. З січня 2019 року проходив строкову військову службу в 14 окремій механізованій бригаді. Проживає в селі Новомар’ївка Братського району Миколаївської області..

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: