Американські інструктори провели для українських морпіхів курс жорсткої підготовки

Американські інструктори провели для українських морпіхів курс жорсткої підготовки

Курс тривав протягом кількох місяців

На території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завершилася підготовка та злагодження одного із підрозділів морської піхоти, яка проходила під керівництвом інструкторів США. Про це інформує прес-служба Миколаївського окремого батальйону морської піхоти.

За її даними, курс жорсткої інтенсивної підготовки в рамках роботи «Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи — Україна» (JMTG-U) тривав для військовослужбовців Миколаївського обмп протягом кількох місяців.

Так протягом перших днів батальйонних тактичних навчань було проведено висування до району зосередження та зайняття позицій, проведення оборонних дій. Далі протягом наступних кількох днів штабом було проведено планування контрнаступальних дій, вивчення та аналіз дій противника, його сил і засобів, а також підготовка до самої наступальної операції.

В ході проведення контрнаступальної операції умовного противника було знищено, а ситуація в районі виконання завдань батальйону була стабілізована.

По завершенню батальйонних тактичних навчань було проведено підведення підсумків на яких командуванням МЦМБ та представниками країн членів та партнерів НАТО батальйон був визнаний одним із кращих серед тих підрозділів, які вже проходили підготовку на території полігону та здатним успішно виконувати завдання за призначенням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: