Блогера з Дніпра, який плюнув в обличчя патрульному, затримали

Блогера з Дніпра, який плюнув в обличчя патрульному, затримали
Блогера «Vitos Dnepr», який плюнув в обличчя патрульному, затримали
фото: Патрульна поліція України

Блогера затримав спецпідрозділ «Схід»

4 грудня скандальний блогер, який провокує патрульних на конфлікт і знімає це на камеру, вилаяв поліціянта і плюнув йому в обличчя. Сьогодні його затримали. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олександр Білошицький у Facebook.

Блогер працює під псевдонімом «Vitos Dnepr». Він провокує поліціянтів і записує відео зі спілкуванням з ними. 4 грудня чоловік спровокував конфлікт з патрульним – світив йому в обличчя ліхтариком, лаявся на нього та зрештою плюнув в обличчя.

16 грудня стало відомо, що блогера затримав спецпідрозділ «Схід».

«Окрім карми, існує і буква закону, за якою цей громадянин буде нести відповідальність. А саме, за ч. 1 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Наразі йому вручена підозра», – заявив Білошицький.

«Ми маємо визначитись: хочемо жити в правовій державі, чи в хаосі? Я за перше», – додав він.

У мережі з’явилося відео затримання блогера. Під час затримання правоохоронці повалили його на землю, під час обшуків авто знайшли кепку з форми патрульної поліції України.

Також 4 грудня у Києві на проспекті Соборності сталася дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейського автомобіля. Prius правоохоронців зіткнувся з Hyundai Sonata.

Також у Чернівецькій області правоохоронці затримали на хабарі патрульного, який вимагав гроші та створював перешкоди для підприємців. Зазначається, що патрульний вимагав неправомірну вигоду від місцевого приватного підприємця, який займається перевезенням будівельних матеріалів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: