На Запоріжжі комбайнери підірвались на протитанковій міні

На Запоріжжі комбайнери підірвались на протитанковій міні
Водій комбайна разом з помічником були госпіталізовані до медичного закладу з травмами
фото: ДСНС

Внаслідок вибуху загорілися посіви

У Пологівському районі Запоріжжя внаслідок наїзду комбайна на протитанкову міну постраждали двоє людей, їх госпіталізували. Про це інформує Державна служба з надзвичайний ситуацій.

Зазначається, що в селі Новопавлівка Пологівського району внаслідок наїзду комбайна на протитанкову міну сталося загоряння на площі близько 50 кв.м. Водій комбайна разом з помічником були госпіталізовані до медичного закладу з травмами.

Пожежу вчасно ліквідували. Таким чином, надзвичайники врятували від вогню 20 га посівів.

Крім того, за минулу добу піротехніки ДСНС виявили на території населених пунктів області 16 вибухонебезпечних предметів, з яких: дев'ять одиниць касетно-кумулятивно-осколкових елементів, один артилерійський снаряд калібру 152 мм, один артилерійський снаряд калібру 30 мм, один реактивний снаряд, одну бойову частину зенітно-ракетного комплексу С-300, дві одиниці безпечних залишків від реактивного снаряда системи залпового вогню «Ураган» і одну протитанкову гранату.

Раніше повідомлялося, що проводячи польові роботи на Чернігівщині, тракторист наїхав на вибуховий пристрій.

Також на Сумщині між селами Басівка і Юнаківка підірвалося на міні авто з двома цивільними людьми.

14 липня в лісах Народицького спеціалізованого лісового господарства Житомирської області на міні підірвався автомобіль лісівників.

До слова, триває 147-ма доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Українські воїни знову успішно відбили штурмові дії ворога в районі Богородичного. Штурмові дії в районах Григорівки та Спірного також закінчились для ворога втратами та відступом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: