Оборона Нікополя. Керівник району розповів про успіхи

Оборона Нікополя. Керівник району розповів про успіхи
Окупанти продовжують інтенсивні обстріли Нікополя
фото: Telegram Валентин Резніченко

Євген Євтушенко: «На території Нікополя дуже активно працюють наші Збройні сили і ніхто пасивно не чекає наступного обстрілу»

На території Нікополя наразі активно працюють Збройні сили України та дають відсіч ворогу. Зокрема наші воїни успішно знищують реактивні системи залпового вогню та бойові машини російських окупантів.  Про це голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко розповів в інтерв'ю «Главкому».

«Вже декілька днів поспіль на території Нікополя дуже активно працюють наші Збройні сили і ніхто пасивно не чекає наступного обстрілу. ЗСУ завдають точкові удари, причому не б'ють по житлових масивах. Це не Енергодар, не житлові забудови Кам’янки або Водяного – це окраїни й промислові зони, де немає мирного населення. І є добрі результати знищення ворога, їхніх реактивних систем залпового вогню та бойових машин. Тобто, ЗСУ активно повідомляє ворогу, що те, що вони роблять, – робити не треба», – зауважив Євтушенко.

Також очільник Нікопольської районної військової адміністрації розповів, що Росія наразі не має можливості окупувати прифронтовий Нікополь, тому застосовує тактику випаленої землі, знищуючи інфраструктуру міста. Євтушенко також вважає, що основна мета рашистських обстрілів – викликати паніку серед населення.

Євтушенко нагадав, що Нікопольський район має суттєвий аграрний і промисловий потенціал, і російські атаки по ньому завдають школи економіці Дніпропетровської області в цілому.

Зауважимо, що сьогодні вночі окупанти вкотре обстріляли Нікополь.  Відповідні служби усувають наслідки.

Читайте також інтерв'ю: Штурм Нікополя. Голова району про оборону міста та полювання на колаборантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: