Підрозділи російських найманців на Харківщині втратили майже половину бійців

Підрозділи російських найманців на Харківщині втратили майже половину бійців
ЗСУ пішли у контрнаступ на Харківщині
фото: Генштаб ЗСУ

Тіла багатьох загиблих рашистів не ідентифікуються та рахуються як зниклі безвісті

Український контрнаступ триває не лише на півдні, а й на інших напрямках. У результаті атаки наших бійців російські окупанти зазнають значних втрат, зокрема і приватні воєнні компанії. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

«Приватні воєнні компанії, що діють на тимчасово захоплених територіях, зокрема, в населеному пункті Олександрівка Харківської області, зазнають суттєвих втрат. Окремі підрозділи нараховують понад 40% важкопораненими та вбитими», – йдеться в повідомленні Генштабу.

За його даними, тіла багатьох загиблих не ідентифікуються та рахуються як зниклі безвісті.

Нагадаємо, Банкова анонсувала гарні новини на Харківському напрямку.

Як повідомлялося, у пабліках терористичних угрупувань так званих «ЛНР» і «ДНР» поширюється інформацію, що загарбники на Харківському напрямку, зокрема, в районі міста Балаклія, зазнають потужних ударів під натиском бійців ЗСУ.

Триває 196-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні тимчасово захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Читайте також: Нова лінія фронту: ISW оновив карту бойових дій

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: