Подоляк назвав умову, за якої Україна переможе війну цього року

Подоляк назвав умову, за якої Україна переможе війну цього року
Росії не вдалося домогтися істотних територіальних успіхів за останній місяць
фото з відкритих джерел

В Офісі президента вважають, що Україна зможе перемогти Росію цього року, якщо західні партнери введуть нафтове ембарго і поставлять танки, літаки і артилерію

Україна не зможе завершити війну проти Росії в травні, але може вже у 2022 році. За умови, що західні партнери введуть нафтове ембарго і поставлять танки, літаки і артилерію. Про це повідомив у Twitter радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

«Україна не зацікавлена в затяжній війні з Росією, як і будь-хто у світі. Ми не можемо покінчити з війною в цьому місяці, але можемо в цьому році. Рецепт перемоги простий: реальне нафтове ембарго + танки, літаки й артилерія. Покінчимо з цим разом», – зазначив він.

Раніше президент Володимир Зеленський розповів, що Україна буде вважати перемогою у війні проти Росії витіснення окупаційних військ у їхнє положення до 24 лютого, а також повернення тимчасово окупованого півострова Крим.

Нагадаємо, за інформацією британської розвідки, російський наступ на Донбасі втратив темп і значно відстає від графіка. Експерти прогнозують, що ці втрати, швидше за все, будуть посилюватися втратою критичних факторів, таких як мостове обладнання та розвідка, спостереження та розвідувальні безпілотники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: