Повітряні сили обіцяють карати за інформацію про рух ракет та «шахедів»

Повітряні сили обіцяють карати за інформацію про рух ракет та «шахедів»
За словами Ігната, телеграм-канали, яка інформують про конкретний рух ракет та «шахідів», потребують особливого контролю.
фото з відкритих джерел

Росія враховує поширену інформацію при плануванні наступних ракетних атак

Повітряні сили попередили про кримінальну відповідальність адміністрації телеграм-каналів, які виставляють скриншоти і повідомляють у реальному часі про рух ворожих повітряних об’єктів. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону

«Виставляти скріншоти і повідомляти в реальному часі про рух ворожих повітряних об’єктів – заборонено», – наголосив Ігнат.

За словами речника, телеграм-канали, яка інформують про конкретний рух ракет та «шахідів», потребують особливого контролю. «Йдеться не про офіційні ТГ-канали керівників, а ті, що інформують про рух ворожих ракет, «шахідів». Найближчим часом, можливо, буде ухвалено серйозні рішення, можливі і кримінальні справи, якщо буде підстава для цього. Тому що деякі телеграм-канали в режимі реального часу подають інформацію про рух БПЛА і ракет, і як вони їх отримують – це ще окрема розмова. На скриншотах вказується час і місце перебування дронів або їхнє зникнення з радарів», – зазначив речник.

Він застеріг адміністраторів таких тг-каналів, що інформування ворога є злочином, і тому будуть вживатися певні заходи. Ігнат наголосив, що таку інформацію Росія враховує при плануванні наступних ракетних атак.

Тим часом, СБУ викрила російських агенток, які зливали позиції ЗСУ під Бахмутом.

Читайте також: Контрнаступ – на Паску? Росіяни вже готуються до поразки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: