Рашисти знову обстріляли Криворізький район

Рашисти знову обстріляли Криворізький район
Окупанти вдарили по Широківській та Зеленодольській громадах на Дніпропетровщині
фото з відкритих джерел

Попередньо, без постраждалих

Під обстріл російських загарбників сьогодні вночі попав Криворізький район Дніпропетровщини. Ніхто не постраждав. Про це повідомив голова місцевої ОВА Валентин Резніченко.

«Тривожна ніч з обстрілами. Ворог знову поцілив по Криворізькому району – ударив по Широківській та Зеленодольській громадах. Попередньо, без постраждалих. Дуже усіх прошу не втрачати пильності. Будь ласка, переходьте до безпечних місць, коли чуєте сигнал тривоги. Ворог підступний – цілеспрямовано стріляє і випускає ракети по звичайних людях», – зазначив Резніченко.

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула тихо.

Голова місцевої облради Микола Лукашук уточнив, що російські окупаційні війська вдарили по Широківській громаді зі ствольної артилерії, а по Зеленодольській – з далекобійної.

Нагадаємо, що 26 червня окупанти вдарили по Зеленодольській громаді з «Градів» та ствольної артилерії. Тобі поранення отримали двоє людей.

Вчора у Лисичанську на Луганщині, коли мирне населення набирало воду від підвезеної цистерни, росіяни поцілили по натовпу людей з РСЗВ «Ураган». Серед загиблих – хлопець 2007 року народження, серед поранених – хлопець 2008 року народження. Відомо про 10 загиблих та 21 пораненого.

Нагадаємо, триває 125-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Ворог продовжує наступ на напрямку Ізюм – Слов’янськ і штурмові дії на південній околиці Лисичанського НПЗ. Противник не полишає надії взяти під контроль автодорогу Бахмут – Лисичанськ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: