Суд оштрафував двох учасників протестів у Нових Санжарах

Суд оштрафував двох учасників протестів у Нових Санжарах
Суд оштрафував двох учасників протестів у Нових Санжарах

Суд визнав двох жителів Новосанжарського району винними у блокуванні дороги з допомогою перешкод

Новосанжарський районний суд Полтавської області затвердив дві угоди про визнання вини між учасниками масових заворушень у місті.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Полтавської області.

Вироками суду двоє жителів Новосанжарського району визнані винними у блокуванні транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, тобто за ч. 1 ст. 279 КК України. Окрім цього, кожному з них призначене покарання у виді штрафу, а саме: 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Вказані особи, усвідомлюючи свої дії, залишили 2 трактори на проїзній частині дороги, заблокувавши таким чином рух громадського та іншого транспорту.

Нагадаємо, у селищі міського типу Микулинці, що на Тернопільщині, люди протестували проти ймовірного розміщення у місцевому санаторії «Медобори» людей, евакуйованих з Китаю. Місцеві жителі почали протестувати ще 17 лютого, хоча місцева влада запевняла, що до них нікого не привезуть.

20 лютого повідомили, що евакуйованих з Вухані українців та іноземців направлять на карантин до медичного закладу у Нових Санжарах на Полтавщині. Водночас місцеві жителі влаштували протест проти розміщення на карантин евакуйованих з Уханю. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: