У Вінниці німецька журналістка працювала на користь окупантів (відео)

У Вінниці німецька журналістка працювала на користь окупантів (відео)
Жительці Німеччини, співробітниці московського бюро німецької телерадіокомпанії, заборонено в'їзд в Україну
фото: скріншот відео

Колеги журналістки добровільно погодилися покинути територію України

СБУ винесла постанову про видворення з України жительки Німеччини. Жінка працювала на російську телекомпанію та проводила зйомки у Вінниці. Про це повідомляють в управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області.

«Жительці Німеччини, співробітниці московського бюро німецької телерадіокомпанії, заборонено в'їзд в Україну. Вона раніше відвідувала територію так званої ДНР та знімала сюжети зміст, яких був спрямований на популяризацію окупаційної влади. У березні цього року прибула до Вінниці з черговим журналістським завданням. Її колеги, які також перебували на території області, добровільно погодилися покинути територію України», йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, існує нова загроза потрапляння диверсійних груп на українську територію. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України. Цього разу окупанти знайшли «лазівку» з боку Європи. Вони заїжджають в Україну з посвідченнями журналістів відеоагентств Ruptly, а це – дочірня компанія агентства Russia Today. Російська агенція відеоновин має офіс в Берліні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: