У Запорізькій області впіймали на хабарі двох поліцейських

У Запорізькій області впіймали на хабарі двох поліцейських
Правоохоронці підрахували, що підприємець мав заплатити поліцейським 40 тисяч гривень

Затримані поліцейські змушували місцевого підприємця, який займається торгівлею металобрухтом, щомісячно платити їм вісім тис. гривень

У Запорізькій області співробітники територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) затримали за хабар заступника начальника, а також оперуповноваженого Пологівського районного управління Нацполіції. Про це повідомляє прес-службу ДБР.

У ДБР заявили, що за попередньою інформацією, затриманні правоохоронці намагались отримати від місцевого підприємця, який займається торгівлею металобрухтом, щомісячну плату у розмірі 8 тис. гривень.

«Правоохоронці підрахували, що за попередні 3 місяці, тобто, з січня 2019 по березень 2019 року, підприємець вже «заборгував» їм 24 тисячі гривень, ще 8000 - зa повернення раніше вилученого металобрухту. Таким чином їм мали заплатити одразу 40 тисяч гривень», - повідомили в ДБР.

У даний час вирішується питання про повідомлення підозри правоохоронцям за ч.3 ст. 368 (Вимагання неправомірної вигоди службовими особами) Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, співробітника Південноукраїнського національного педагогічного університету затримали під час отримання хабара.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: