В Енергодарі морг переплутав покійників. Помилку помітили аж на кладовищі

В Енергодарі морг переплутав покійників. Помилку помітили аж на кладовищі
Помилку працівників моргу помітили рідні покійника безпосередньо під час похорону
фото ілюстративне з відкритих джерел

Працівники моргу намагалися довести сім’ї покійного, що це їхній чоловік та батько

В Енергодарі Запорізької області під час похорону родичі покійного виявили в труні іншого чоловіка. Як виявилося, у місцевому морзі просто переплутали небіжчиків, пише місцеве видання en-news.

Помилку працівників моргу помітили рідні покійника безпосередньо під час похорону. Син чоловіка побачив, що у труні лежить не його батько, пізніше уся родина підтвердила, що це не їхній родич.

Похорон перервали, а сім'я одразу ж звернулася до працівників моргу. Рідні розповіли, що спочатку керівництво установи відмовилося визнати помилку. Працівники моргу намагалися довести сім’ї покійного, що це їхній чоловік та батько. Зміни у зовнішності чоловіка вони аргументували тим, що він після перенесеного коронавірусу та реанімації змінився до невпізнанності.

Морг в Енергодарі, де переплутали покійників. Фото: en-news.com.uaМорг в Енергодарі, де переплутали покійників. Фото: en-news.com.ua

Втім, з'ясувалося, що чоловік помер від іншої хвороби. Його тіло весь цей час перебувало у морзі. Працівники установи просто переплутали покійників.

Все ж родичам віддали тіло, через дві години похорон продовжили.

Нагадаємо, на могилі Кернеса з'явилась новорічна ялинка (фото).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: