Ватажок бойовиків Пушилін отримав поранення у Лимані

Ватажок бойовиків Пушилін отримав поранення у Лимані
У м. Лиман в ході артилерійського удару постраждали 72 кадировці
фото з відкритих джерел

Пушилін віз представляти гауляйтера окупованого Лиману

У Лимані Донецької області українські військові поранили ватажка бойовиків Дениса Пушиліна. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Telegram.

«У м. Лиман (Донецька область) в ході артилерійського удару постраждали 72 кадировці і був поранений Пушилін, який віз представляти гауляйтера окупованого Лиману», – написав Геращенко.

Раніше повідомлялося, що місто Лиман здебільшого контролюють російські війська, натомість українські військові зайняли на Лиманському напрямку нові укріплені позиції.

30 травня стало відомо, що українські війська втратили контроль над містом Лиман у Донецькій області. Бої продовжуються на його околицях. Цього ж дня Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що противник готує подальший наступ на Лиманському напрямку.

Нагадаємо, рашистський посіпака Денис Пушилін зізнався, коли окупанти планують провести «референдум» про включення ОРДЛО до складу Росії. За словами Пушиліна, такий «референдум» може бути проведений після того, як окупанти захоплять усю територію Донецької та Луганської областей (мовою донбаських колаборантів це називається «вийти на конституційні кордони ДНР та ЛНР»).

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: