Внаслідок вибуху у Мелітополі отримав поранення колаборант – Федоров

Внаслідок вибуху у Мелітополі отримав поранення колаборант – Федоров
Фото ілюстративне

До війни зрадник очолював місцеву ланку Соціалістичної партії і був депутатом Мелітопольської райради

Унаслідок вибуху у Мелітополі отримав поранення колаборант Микола Волик. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

«Ранковий вибух у Мелітополі – просмаження чергового колаборанта. Не з тієї ноги встав Микола Волик», – зазначив Федоров.

Мер розповів, що до повномасштабного вторгнення Росії в Україну колаборант очолював місцеву ланку Соціалістичної партії і був депутатом Мелітопольської районної ради. Після окупації Мелітополя «став активним поплічником місцевих гауляйтерів».

«О 6 ранку було гучно біля під’їзду зрадника. На місце вибуху одразу ж приїхали швидкі. Вірогідно «рускій мір» відвернувся від колаборанта. Уточнюємо інформацію наскільки сильно підсмажився», – написав міський голова.

Нагадаємо, вранці 6 грудня в окупованому Мелітополі Запорізької області стався потужний вибух. Вибух, що пролунав в одному з мікрорайонів, чуло пів міста, повідомив мер міста.

До слова, на аеродромі в Саратовській області, як повідомляють ЗМІ, зранку 5 грудня безпілотник упав на злітно-посадковій смузі аеробази «Энгельс-1». Пошкоджень зазнали два бомбардувальники-ракетоносці Ту-95. Щонайменше двоє вояків РФ отримали поранення, їх госпіталізували. 

Також у вівторок, 6 грудня, на світанку у російському місті Курськ сталася пожежа на аеродромі. Як повідомлялося, унаслідок атаки безпілотника в районі курського аеродрому загорівся нафтонакопичувач. Постраждалих немає.

Читайте також: Колективна Європа втратила терпіння. Чому США доведеться визнати Росію терористичною державою

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: